Tureberg vs Sloga Uppsala

Tureberg vs Sloga UppsalaTurebergSloga Uppsala

🏀 2024-02-11 – Superettan

 

Tureberg vs Sloga Uppsala Förhandstitt

Matchen Tureberg vs Sloga Uppsala som spelas i Superettan kommer att starta klockan 12:00 GMT tid den 2024-02-11. Hemmalaget kommer med 14 segrar på de 22 senaste matcherna som spelats, medan Sloga Uppsala har ett 0.550 procentuellt facit i vinst på de 20 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Tureberg med 1 segrar på hemmaplan, medan Sloga Uppsala har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Tureberg en genomsnittlig poängskillnad på 3.2 poäng, medan Sloga Uppsala har en genomsnittlig poängskillnad på -3.0 poäng:

  • Tureberg: 77.0 poäng i snitt för, 73.8 poäng i snitt mot
  • Sloga Uppsala: 76.2 poäng i snitt för, 79.2 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Tureberg och Sloga Uppsala

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Tureberg och Sloga Uppsala:

Datum Resultat
2023-02-18 Tureberg 95 – 72 Sloga Uppsala
2022-11-05 Sloga Uppsala 89 – 116 Tureberg
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Tureberg vs Sloga Uppsala matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Tureberg vs Sloga Uppsala Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Tureberg och Sloga Uppsala och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Tureberg vs Sloga Uppsala Prognoser

Vår prognos för matchen Tureberg vs Sloga Uppsala som spelas i Superettan den 2024-02-11 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Tureberg vs Sloga Uppsala Prognoser

Vår prognos för matchen Tureberg vs Sloga Uppsala som spelas i Superettan den 2024-02-11 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Tureberg vs Sloga Uppsala?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Tureberg vs Sloga Uppsala, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Tureberg vs Sloga Uppsala match?