Houston Rockets vs San Antonio Spurs

Houston Rockets vs San Antonio SpursHouston RocketsSan Antonio Spurs

🏀 2024-03-06 – NBA

 

Houston Rockets vs San Antonio Spurs Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Houston Rockets och San Antonio Spurs och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Houston Rockets vs San Antonio Spurs Prognoser

Vår prognos för matchen Houston Rockets vs San Antonio Spurs som spelas i NBA den 2024-03-06 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Houston Rockets vs San Antonio Spurs Prognoser

Vår prognos för matchen Houston Rockets vs San Antonio Spurs som spelas i NBA den 2024-03-06 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Houston Rockets vs San Antonio Spurs?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Houston Rockets vs San Antonio Spurs, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Houston Rockets vs San Antonio Spurs Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Houston Rockets vs San Antonio Spurs som spelas i NBA kommer att starta klockan 02:00 GMT tid den 2024-03-06. Hemmalaget kommer med 26 segrar på de 60 senaste matcherna som spelats, medan San Antonio Spurs har ett 0.213 procentuellt facit i vinst på de 61 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Houston Rockets med 1 segrar på hemmaplan, medan San Antonio Spurs har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Houston Rockets en genomsnittlig poängskillnad på -0.2 poäng, medan San Antonio Spurs har en genomsnittlig poängskillnad på -8 poäng:

  • Houston Rockets: 112.8 poäng i snitt för, 113 poäng i snitt mot
  • San Antonio Spurs: 112.3 poäng i snitt för, 120.3 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Houston Rockets och San Antonio Spurs

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Houston Rockets och San Antonio Spurs:

Datum Resultat
2023-12-12 Houston Rockets 93 – 82 San Antonio Spurs
2023-10-28 San Antonio Spurs 126 – 122 Houston Rockets
2023-10-19 San Antonio Spurs 117 – 103 Houston Rockets
2023-10-17 San Antonio Spurs 89 – 99 Houston Rockets

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Houston Rockets vs San Antonio Spurs matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Houston Rockets vs San Antonio Spurs match?