Milan vs Slavia Prague

Milan vs Slavia PragueMilanSlavia Prague

⚽ 2024-03-07 – UEFA Europa League

 

Milan vs Slavia Prague Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Milan vs Slavia Prague Prognoser

Vår förutsägelse för Milan vs Slavia Prague matchen som spelas i UEFA Europa League den 2024-03-07 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Milan vs Slavia Prague Prognoser

Vår förutsägelse för Milan vs Slavia Prague matchen som spelas i UEFA Europa League den 2024-03-07 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Milan vs Slavia Prague?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Milan vs Slavia Prague rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Milan vs Slavia Prague Förhandstitt

Matchen mellan Milan och Slavia Prague kommer att ske den 2024-03-07. Mötet i UEFA Europa League kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare S. Pioli och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Slavia Prague har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Milan – Slavia Prague, har Milan 0 segrar hemma, medan Slavia Prague har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Milan: R. Loftus-Cheek(1 goals/match);L. Jović(1 goals/match);Rafael Leão(1 goals/match);
  • för Slavia Prague: n/a

Resultat Mellan Milan och Slavia Prague

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Milan och Slavia Prague:

Datum Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Milan – Slavia Prague.

Vilka är dina kommentarer och tips för Milan vs Slavia Prague?