Houston Rockets vs Charlotte Hornets

Houston Rockets vs Charlotte HornetsHouston RocketsCharlotte Hornets

🏀 2023-11-02 – NBA

 

Houston Rockets vs Charlotte Hornets Förhandstitt

Matchen Houston Rockets vs Charlotte Hornets som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2023-11-02. Hemmalaget kommer med 0 segrar på de 3 senaste matcherna som spelats, medan Charlotte Hornets har ett 0.333 procentuellt facit i vinst på de 3 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Houston Rockets med 1 segrar på hemmaplan, medan Charlotte Hornets har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Houston Rockets en genomsnittlig poängskillnad på -15 poäng, medan Charlotte Hornets har en genomsnittlig poängskillnad på -6 poäng:

  • Houston Rockets: 101 poäng i snitt för, 116 poäng i snitt mot
  • Charlotte Hornets: 112 poäng i snitt för, 118 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Houston Rockets och Charlotte Hornets

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Houston Rockets och Charlotte Hornets:

Datum Resultat
2023-04-08 Charlotte Hornets 109 – 112 Houston Rockets
2023-01-19 Houston Rockets 117 – 122 Charlotte Hornets
2021-12-28 Charlotte Hornets 123 – 99 Houston Rockets
2021-11-28 Houston Rockets 146 – 143 Charlotte Hornets

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Houston Rockets vs Charlotte Hornets matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Houston Rockets vs Charlotte Hornets Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Houston Rockets och Charlotte Hornets och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Houston Rockets vs Charlotte Hornets Prognoser

Vår prognos för matchen Houston Rockets vs Charlotte Hornets som spelas i NBA den 2023-11-02 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Houston Rockets vs Charlotte Hornets Prognoser

Vår prognos för matchen Houston Rockets vs Charlotte Hornets som spelas i NBA den 2023-11-02 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Houston Rockets vs Charlotte Hornets?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Houston Rockets vs Charlotte Hornets, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Houston Rockets vs Charlotte Hornets match?