Hoffenheim vs Heidenheim

Hoffenheim vs HeidenheimHoffenheimHeidenheim

⚽ 2024-01-27 – Bundesliga

 

Hoffenheim vs Heidenheim Förhandstitt

Matchen mellan Hoffenheim och Heidenheim kommer att ske den 2024-01-27. Mötet i Bundesliga kommer att starta klockan 14:30 GMT. Laget leds av tränare P. Matarazzo och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Heidenheim har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Hoffenheim – Heidenheim, har Hoffenheim 0 segrar hemma, medan Heidenheim har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Hoffenheim: n/a
  • för Heidenheim: n/a

Resultat Mellan Hoffenheim och Heidenheim

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Hoffenheim och Heidenheim:

Datum Resultat
2023-08-26 Heidenheim 2 – 3 Hoffenheim
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Hoffenheim – Heidenheim.

Hoffenheim vs Heidenheim Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Hoffenheim vs Heidenheim Prognoser

Vår förutsägelse för Hoffenheim vs Heidenheim matchen som spelas i Bundesliga den 2024-01-27 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Hoffenheim vs Heidenheim Prognoser

Vår förutsägelse för Hoffenheim vs Heidenheim matchen som spelas i Bundesliga den 2024-01-27 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Hoffenheim vs Heidenheim?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Hoffenheim vs Heidenheim rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Hoffenheim vs Heidenheim?