Hellas Verona vs Juventus

Hellas Verona vs JuventusHellas VeronaJuventus

⚽ 2024-02-17 – Serie A

 

Hellas Verona vs Juventus Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Hellas Verona vs Juventus Prognoser

Vår förutsägelse för Hellas Verona vs Juventus matchen som spelas i Serie A den 2024-02-17 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Hellas Verona vs Juventus Prognoser

Vår förutsägelse för Hellas Verona vs Juventus matchen som spelas i Serie A den 2024-02-17 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Hellas Verona vs Juventus?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Hellas Verona vs Juventus rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Hellas Verona vs Juventus Förhandstitt

Matchen mellan Hellas Verona och Juventus kommer att ske den 2024-02-17. Mötet i Serie A kommer att starta klockan 17:00 GMT. Laget leds av tränare M. Baroni och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Juventus har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Hellas Verona – Juventus, har Hellas Verona 0 segrar hemma, medan Juventus har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Hellas Verona: n/a
  • för Juventus: n/a

Resultat Mellan Hellas Verona och Juventus

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Hellas Verona och Juventus:

Datum Resultat
2023-10-28 Juventus 1 – 0 Hellas Verona
2023-04-01 Juventus 1 – 0 Hellas Verona
2022-11-10 Hellas Verona 0 – 1 Juventus
2022-02-06 Juventus 2 – 0 Hellas Verona

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Hellas Verona – Juventus.

Vilka är dina kommentarer och tips för Hellas Verona vs Juventus?