Genoa vs Lecce

Genoa vs LecceGenoaLecce

⚽ 2024-01-28 – Serie A

 

Genoa vs Lecce Förhandstitt

Matchen mellan Genoa och Lecce kommer att ske den 2024-01-28. Mötet i Serie A kommer att starta klockan 11:30 GMT. Laget leds av tränare A. Gilardino och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Lecce har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Genoa – Lecce, har Genoa 2 segrar hemma, medan Lecce har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Genoa: D. Biraschi(1 goals/match);
  • för Lecce: n/a

Resultat Mellan Genoa och Lecce

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Genoa och Lecce:

Datum Resultat
2023-09-22 Lecce 1 – 0 Genoa
2020-07-19 Genoa 2 – 1 Lecce
2019-12-08 Lecce 2 – 2 Genoa
2018-08-11 Genoa 4 – 0 Lecce

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Genoa – Lecce.

Genoa vs Lecce Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Genoa vs Lecce Prognoser

Vår förutsägelse för Genoa vs Lecce matchen som spelas i Serie A den 2024-01-28 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Genoa vs Lecce Prognoser

Vår förutsägelse för Genoa vs Lecce matchen som spelas i Serie A den 2024-01-28 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Genoa vs Lecce?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Genoa vs Lecce rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Genoa vs Lecce?