Frosinone vs Genoa

Frosinone vs GenoaFrosinoneGenoa

⚽ 2023-11-26 – Serie A

 

Frosinone vs Genoa Förhandstitt

Matchen mellan Frosinone och Genoa kommer att ske den 2023-11-26. Mötet i Serie A kommer att starta klockan 14:00 GMT. Laget leds av tränare och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Genoa har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Frosinone – Genoa, har Frosinone 1 segrar hemma, medan Genoa har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Frosinone: n/a
  • för Genoa: D. Biraschi(1 goals/match);

Resultat Mellan Frosinone och Genoa

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Frosinone och Genoa:

Datum Resultat
2023-05-13 Frosinone 3 – 2 Genoa
2022-12-18 Genoa 1 – 0 Frosinone
2019-03-03 Genoa 0 – 0 Frosinone
2018-09-30 Frosinone 1 – 2 Genoa

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Frosinone – Genoa.

Frosinone vs Genoa Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Frosinone vs Genoa Prognoser

Vår förutsägelse för Frosinone vs Genoa matchen som spelas i Serie A den 2023-11-26 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Frosinone vs Genoa Prognoser

Vår förutsägelse för Frosinone vs Genoa matchen som spelas i Serie A den 2023-11-26 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Frosinone vs Genoa?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Frosinone vs Genoa rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Frosinone vs Genoa?