Freiburg vs Eintracht Frankfurt

Freiburg vs Eintracht FrankfurtFreiburgEintracht Frankfurt

⚽ 2024-02-18 – Bundesliga

 

Freiburg vs Eintracht Frankfurt Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Freiburg vs Eintracht Frankfurt Prognoser

Vår förutsägelse för Freiburg vs Eintracht Frankfurt matchen som spelas i Bundesliga den 2024-02-18 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Freiburg vs Eintracht Frankfurt Prognoser

Vår förutsägelse för Freiburg vs Eintracht Frankfurt matchen som spelas i Bundesliga den 2024-02-18 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Freiburg vs Eintracht Frankfurt?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Freiburg vs Eintracht Frankfurt rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Freiburg vs Eintracht Frankfurt Förhandstitt

Matchen mellan Freiburg och Eintracht Frankfurt kommer att ske den 2024-02-18. Mötet i Bundesliga kommer att starta klockan 14:30 GMT. Laget leds av tränare C. Streich och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Eintracht Frankfurt har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Freiburg – Eintracht Frankfurt, har Freiburg 0 segrar hemma, medan Eintracht Frankfurt har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Freiburg: n/a
  • för Eintracht Frankfurt: n/a

Resultat Mellan Freiburg och Eintracht Frankfurt

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Freiburg och Eintracht Frankfurt:

Datum Resultat
2023-09-24 Eintracht Frankfurt 0 – 0 Freiburg
2023-05-27 Eintracht Frankfurt 2 – 1 Freiburg
2023-01-25 Freiburg 1 – 1 Eintracht Frankfurt
2021-11-21 Freiburg 0 – 2 Eintracht Frankfurt

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Freiburg – Eintracht Frankfurt.

Vilka är dina kommentarer och tips för Freiburg vs Eintracht Frankfurt?