Empoli vs Genoa

Empoli vs GenoaEmpoliGenoa

⚽ 2024-02-03 – Serie A

 

Empoli vs Genoa Förhandstitt

Matchen mellan Empoli och Genoa kommer att ske den 2024-02-03. Mötet i Serie A kommer att starta klockan 14:00 GMT. Laget leds av tränare D. Nicola och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Genoa har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Empoli – Genoa, har Empoli 0 segrar hemma, medan Genoa har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Empoli: S. Żurkowski(1.33 goals/match);
  • för Genoa: D. Biraschi(1 goals/match);

Resultat Mellan Empoli och Genoa

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Empoli och Genoa:

Datum Resultat
2023-12-02 Genoa 1 – 1 Empoli
2022-03-06 Genoa 0 – 0 Empoli
2021-11-05 Empoli 2 – 2 Genoa
2019-01-28 Empoli 1 – 3 Genoa

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Empoli – Genoa.

Empoli vs Genoa Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Empoli vs Genoa Prognoser

Vår förutsägelse för Empoli vs Genoa matchen som spelas i Serie A den 2024-02-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Empoli vs Genoa Prognoser

Vår förutsägelse för Empoli vs Genoa matchen som spelas i Serie A den 2024-02-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Empoli vs Genoa?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Empoli vs Genoa rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Empoli vs Genoa?