Djurgarden vs KFUM Kalmar

Djurgarden vs KFUM KalmarDjurgardenKFUM Kalmar

🏀 2024-01-20 – Superettan

 

Djurgarden vs KFUM Kalmar Förhandstitt

Matchen Djurgarden vs KFUM Kalmar som spelas i Superettan kommer att starta klockan 16:00 GMT tid den 2024-01-20. Hemmalaget kommer med 9 segrar på de 19 senaste matcherna som spelats, medan KFUM Kalmar har ett 0.250 procentuellt facit i vinst på de 16 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Djurgarden med 0 segrar på hemmaplan, medan KFUM Kalmar har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Djurgarden en genomsnittlig poängskillnad på -0.6 poäng, medan KFUM Kalmar har en genomsnittlig poängskillnad på -6.9 poäng:

  • Djurgarden: 85.9 poäng i snitt för, 86.5 poäng i snitt mot
  • KFUM Kalmar: 75.6 poäng i snitt för, 82.5 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Djurgarden och KFUM Kalmar

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Djurgarden och KFUM Kalmar:

Datum Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Djurgarden vs KFUM Kalmar matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Djurgarden vs KFUM Kalmar Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Djurgarden och KFUM Kalmar och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Djurgarden vs KFUM Kalmar Prognoser

Vår prognos för matchen Djurgarden vs KFUM Kalmar som spelas i Superettan den 2024-01-20 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Djurgarden vs KFUM Kalmar Prognoser

Vår prognos för matchen Djurgarden vs KFUM Kalmar som spelas i Superettan den 2024-01-20 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Djurgarden vs KFUM Kalmar?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Djurgarden vs KFUM Kalmar, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Djurgarden vs KFUM Kalmar match?