Ilves vs Haka

Ilves vs HakaIlvesHaka

⚽ 2024-05-17 – Veikkausliiga

 

Ilves vs Haka Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Ilves vs Haka Prognoser

Vår förutsägelse för Ilves vs Haka matchen som spelas i Veikkausliiga den 2024-05-17 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Ilves vs Haka Prognoser

Vår förutsägelse för Ilves vs Haka matchen som spelas i Veikkausliiga den 2024-05-17 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Ilves vs Haka?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Ilves vs Haka rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Ilves vs Haka Förhandstitt

Matchen mellan Ilves och Haka kommer att ske den 2024-05-17. Mötet i Veikkausliiga kommer att starta klockan 17:00 GMT. Laget leds av tränare J. Rantanen och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Haka har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Ilves – Haka, har Ilves 0 segrar hemma, medan Haka har 2 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Ilves: n/a
  • för Haka: n/a

Resultat Mellan Ilves och Haka

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Ilves och Haka:

Datum Resultat
2023-09-15 Haka 2 – 2 Ilves
2023-08-04 Ilves 1 – 2 Haka
2023-06-07 Haka 1 – 1 Ilves
2022-08-27 Ilves 2 – 3 Haka

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Ilves – Haka.

Vilka är dina kommentarer och tips för Ilves vs Haka?