Deportivo Alavés vs Villarreal

Deportivo Alavés vs VillarrealDeportivo AlavésVillarreal

⚽ 2024-02-10 – La Liga

 

Deportivo Alavés vs Villarreal Förhandstitt

Matchen mellan Deportivo Alavés och Villarreal kommer att ske den 2024-02-10. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 13:00 GMT. Laget leds av tränare Luis García och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Villarreal har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Deportivo Alavés – Villarreal, har Deportivo Alavés 2 segrar hemma, medan Villarreal har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Deportivo Alavés: n/a
  • för Villarreal: n/a

Resultat Mellan Deportivo Alavés och Villarreal

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Deportivo Alavés och Villarreal:

Datum Resultat
2023-10-22 Villarreal 1 – 1 Deportivo Alavés
2022-04-30 Deportivo Alavés 2 – 1 Villarreal
2021-12-21 Villarreal 5 – 2 Deportivo Alavés
2021-04-21 Deportivo Alavés 2 – 1 Villarreal

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Deportivo Alavés – Villarreal.

Deportivo Alavés vs Villarreal Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Deportivo Alavés vs Villarreal Prognoser

Vår förutsägelse för Deportivo Alavés vs Villarreal matchen som spelas i La Liga den 2024-02-10 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Deportivo Alavés vs Villarreal Prognoser

Vår förutsägelse för Deportivo Alavés vs Villarreal matchen som spelas i La Liga den 2024-02-10 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Deportivo Alavés vs Villarreal?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Deportivo Alavés vs Villarreal rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Deportivo Alavés vs Villarreal?