Dallas Mavericks vs Brooklyn Nets

Dallas Mavericks vs Brooklyn NetsDallas MavericksBrooklyn Nets

🏀 2023-10-28 – NBA

 

Dallas Mavericks vs Brooklyn Nets Förhandstitt

Matchen Dallas Mavericks vs Brooklyn Nets som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:30 GMT tid den 2023-10-28. Hemmalaget kommer med 1 segrar på de 1 senaste matcherna som spelats, medan Brooklyn Nets har ett 0 procentuellt facit i vinst på de 1 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Dallas Mavericks med 1 segrar på hemmaplan, medan Brooklyn Nets har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Dallas Mavericks en genomsnittlig poängskillnad på 7 poäng, medan Brooklyn Nets har en genomsnittlig poängskillnad på -1 poäng:

  • Dallas Mavericks: 126 poäng i snitt för, 119 poäng i snitt mot
  • Brooklyn Nets: 113 poäng i snitt för, 114 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Dallas Mavericks och Brooklyn Nets

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Dallas Mavericks och Brooklyn Nets:

Datum Resultat
2022-11-08 Dallas Mavericks 96 – 94 Brooklyn Nets
2022-10-28 Brooklyn Nets – Dallas Mavericks
2022-03-17 Brooklyn Nets 111 – 113 Dallas Mavericks
2021-12-08 Dallas Mavericks 99 – 102 Brooklyn Nets

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Dallas Mavericks vs Brooklyn Nets matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Dallas Mavericks vs Brooklyn Nets Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Dallas Mavericks och Brooklyn Nets och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Dallas Mavericks vs Brooklyn Nets Prognoser

Vår prognos för matchen Dallas Mavericks vs Brooklyn Nets som spelas i NBA den 2023-10-28 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Dallas Mavericks vs Brooklyn Nets Prognoser

Vår prognos för matchen Dallas Mavericks vs Brooklyn Nets som spelas i NBA den 2023-10-28 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Dallas Mavericks vs Brooklyn Nets?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Dallas Mavericks vs Brooklyn Nets, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Dallas Mavericks vs Brooklyn Nets match?