Crvena zvezda vs Zalgiris Kaunas

Crvena zvezda vs Zalgiris KaunasCrvena zvezdaZalgiris Kaunas

🏀 2024-02-09 – Euroleague

 

Crvena zvezda vs Zalgiris Kaunas Förhandstitt

Matchen Crvena zvezda vs Zalgiris Kaunas som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 19:00 GMT tid den 2024-02-09. Hemmalaget kommer med segrar på de senaste matcherna som spelats, medan Zalgiris Kaunas har ett 0.889 procentuellt facit i vinst på de 18 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Crvena zvezda med 0 segrar på hemmaplan, medan Zalgiris Kaunas har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Crvena zvezda en genomsnittlig poängskillnad på poäng, medan Zalgiris Kaunas har en genomsnittlig poängskillnad på 11.9 poäng:

  • Crvena zvezda: poäng i snitt för, poäng i snitt mot
  • Zalgiris Kaunas: 83.1 poäng i snitt för, 71.2 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Crvena zvezda och Zalgiris Kaunas

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Crvena zvezda och Zalgiris Kaunas:

Datum Resultat
2023-10-13 Zalgiris Kaunas 79 – 74 Crvena zvezda
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Crvena zvezda vs Zalgiris Kaunas matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Crvena zvezda vs Zalgiris Kaunas Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Crvena zvezda och Zalgiris Kaunas och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Crvena zvezda vs Zalgiris Kaunas Prognoser

Vår prognos för matchen Crvena zvezda vs Zalgiris Kaunas som spelas i Euroleague den 2024-02-09 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Crvena zvezda vs Zalgiris Kaunas Prognoser

Vår prognos för matchen Crvena zvezda vs Zalgiris Kaunas som spelas i Euroleague den 2024-02-09 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Crvena zvezda vs Zalgiris Kaunas?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Crvena zvezda vs Zalgiris Kaunas, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Crvena zvezda vs Zalgiris Kaunas match?