West Ham United vs Arsenal

West Ham United vs ArsenalWest Ham UnitedArsenal

⚽ 2024-02-11 – Premier League

 

West Ham United vs Arsenal Förhandstitt

Matchen mellan West Ham United och Arsenal kommer att ske den 2024-02-11. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 14:00 GMT. Laget leds av tränare D. Moyes och kommer med 0 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Arsenal har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan West Ham United – Arsenal, har West Ham United 1 segrar hemma, medan Arsenal har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för West Ham United: n/a
  • för Arsenal: n/a

Resultat Mellan West Ham United och Arsenal

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan West Ham United och Arsenal:

Datum Resultat
2023-12-28 Arsenal 0 – 2 West Ham United
2023-11-01 West Ham United 3 – 1 Arsenal
2023-04-16 West Ham United 2 – 2 Arsenal
2022-12-26 Arsenal 3 – 1 West Ham United

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan West Ham United – Arsenal.

West Ham United vs Arsenal Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

West Ham United vs Arsenal Prognoser

Vår förutsägelse för West Ham United vs Arsenal matchen som spelas i Premier League den 2024-02-11 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

West Ham United vs Arsenal Prognoser

Vår förutsägelse för West Ham United vs Arsenal matchen som spelas i Premier League den 2024-02-11 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på West Ham United vs Arsenal?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen West Ham United vs Arsenal rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för West Ham United vs Arsenal?