Celtic vs Feyenoord

Celtic vs FeyenoordCelticFeyenoord

⚽ 2023-12-13 – UEFA Champions League

 

Celtic vs Feyenoord Förhandstitt

Matchen mellan Celtic och Feyenoord kommer att ske den 2023-12-13. Mötet i UEFA Champions League kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare B. Rodgers och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Feyenoord har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Celtic – Feyenoord, har Celtic 0 segrar hemma, medan Feyenoord har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Celtic: n/a
  • för Feyenoord: n/a

Resultat Mellan Celtic och Feyenoord

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Celtic och Feyenoord:

Datum Resultat
2023-09-19 Feyenoord 2 – 0 Celtic
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Celtic – Feyenoord.

Celtic vs Feyenoord Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Celtic vs Feyenoord Prognoser

Vår förutsägelse för Celtic vs Feyenoord matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-12-13 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Celtic vs Feyenoord Prognoser

Vår förutsägelse för Celtic vs Feyenoord matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-12-13 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Celtic vs Feyenoord?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Celtic vs Feyenoord rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Celtic vs Feyenoord?