Crystal Palace vs Manchester United

Crystal Palace vs Manchester UnitedCrystal PalaceManchester United

⚽ 2024-05-06 – Premier League

 

Crystal Palace vs Manchester United Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Crystal Palace vs Manchester United Prognoser

Vår förutsägelse för Crystal Palace vs Manchester United matchen som spelas i Premier League den 2024-05-06 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Crystal Palace vs Manchester United Prognoser

Vår förutsägelse för Crystal Palace vs Manchester United matchen som spelas i Premier League den 2024-05-06 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Crystal Palace vs Manchester United?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Crystal Palace vs Manchester United rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Crystal Palace vs Manchester United Förhandstitt

Matchen mellan Crystal Palace och Manchester United kommer att ske den 2024-05-06. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare O. Glasner och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Manchester United har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Crystal Palace – Manchester United, har Crystal Palace 0 segrar hemma, medan Manchester United har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Crystal Palace: n/a
  • för Manchester United: n/a

Resultat Mellan Crystal Palace och Manchester United

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Crystal Palace och Manchester United:

Datum Resultat
2023-09-30 Manchester United 0 – 1 Crystal Palace
2023-09-26 Manchester United 3 – 0 Crystal Palace
2023-02-04 Manchester United 2 – 1 Crystal Palace
2023-01-18 Crystal Palace 1 – 1 Manchester United

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Crystal Palace – Manchester United.

Vilka är dina kommentarer och tips för Crystal Palace vs Manchester United?