Cagliari vs Torino

Cagliari vs TorinoCagliariTorino

⚽ 2024-01-26 – Serie A

 

Cagliari vs Torino Förhandstitt

Matchen mellan Cagliari och Torino kommer att ske den 2024-01-26. Mötet i Serie A kommer att starta klockan 19:45 GMT. Laget leds av tränare C. Ranieri och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Torino har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Cagliari – Torino, har Cagliari 0 segrar hemma, medan Torino har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Cagliari: n/a
  • för Torino: n/a

Resultat Mellan Cagliari och Torino

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Cagliari och Torino:

Datum Resultat
2023-08-21 Torino 0 – 0 Cagliari
2022-02-27 Torino 1 – 2 Cagliari
2021-12-06 Cagliari 1 – 1 Torino
2021-02-19 Cagliari 0 – 1 Torino

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Cagliari – Torino.

Cagliari vs Torino Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Cagliari vs Torino Prognoser

Vår förutsägelse för Cagliari vs Torino matchen som spelas i Serie A den 2024-01-26 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Cagliari vs Torino Prognoser

Vår förutsägelse för Cagliari vs Torino matchen som spelas i Serie A den 2024-01-26 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Cagliari vs Torino?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Cagliari vs Torino rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Cagliari vs Torino?