Burnley vs Everton

Burnley vs EvertonBurnleyEverton

⚽ 2023-12-16 – Premier League

 

Burnley vs Everton Förhandstitt

Matchen mellan Burnley och Everton kommer att ske den 2023-12-16. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 17:30 GMT. Laget leds av tränare V. Kompany och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Everton har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Burnley – Everton, har Burnley 1 segrar hemma, medan Everton har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Burnley: n/a
  • för Everton: n/a

Resultat Mellan Burnley och Everton

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Burnley och Everton:

Datum Resultat
2023-11-01 Everton 3 – 0 Burnley
2022-04-06 Burnley 3 – 2 Everton
2021-09-13 Everton 3 – 1 Burnley
2021-03-13 Everton 1 – 2 Burnley

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Burnley – Everton.

Burnley vs Everton Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Burnley vs Everton Prognoser

Vår förutsägelse för Burnley vs Everton matchen som spelas i Premier League den 2023-12-16 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Burnley vs Everton Prognoser

Vår förutsägelse för Burnley vs Everton matchen som spelas i Premier League den 2023-12-16 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Burnley vs Everton?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Burnley vs Everton rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Burnley vs Everton?