Brentford vs Nottingham Forest

Brentford vs Nottingham ForestBrentfordNottingham Forest

⚽ 2024-01-20 – Premier League

 

Brentford vs Nottingham Forest Förhandstitt

Matchen mellan Brentford och Nottingham Forest kommer att ske den 2024-01-20. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 17:30 GMT. Laget leds av tränare T. Frank och kommer med 0 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Nottingham Forest har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Brentford – Nottingham Forest, har Brentford 1 segrar hemma, medan Nottingham Forest har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Brentford: n/a
  • för Nottingham Forest: n/a

Resultat Mellan Brentford och Nottingham Forest

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Brentford och Nottingham Forest:

Datum Resultat
2023-10-01 Nottingham Forest 1 – 1 Brentford
2023-04-29 Brentford 2 – 1 Nottingham Forest
2022-11-05 Nottingham Forest 2 – 2 Brentford
2021-03-20 Brentford 1 – 1 Nottingham Forest

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Brentford – Nottingham Forest.

Brentford vs Nottingham Forest Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Brentford vs Nottingham Forest Prognoser

Vår förutsägelse för Brentford vs Nottingham Forest matchen som spelas i Premier League den 2024-01-20 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Brentford vs Nottingham Forest Prognoser

Vår förutsägelse för Brentford vs Nottingham Forest matchen som spelas i Premier League den 2024-01-20 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Brentford vs Nottingham Forest?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Brentford vs Nottingham Forest rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Brentford vs Nottingham Forest?