Boston Celtics vs Miami Heat

Boston Celtics vs Miami HeatBoston CelticsMiami Heat

🏀 2023-10-28 – NBA

 

Boston Celtics vs Miami Heat Förhandstitt

Matchen Boston Celtics vs Miami Heat som spelas i NBA kommer att starta klockan 00:30 GMT tid den 2023-10-28. Hemmalaget kommer med 1 segrar på de 1 senaste matcherna som spelats, medan Miami Heat har ett 1 procentuellt facit i vinst på de 1 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Boston Celtics med 1 segrar på hemmaplan, medan Miami Heat har 2 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Boston Celtics en genomsnittlig poängskillnad på 4 poäng, medan Miami Heat har en genomsnittlig poängskillnad på 1 poäng:

  • Boston Celtics: 108 poäng i snitt för, 104 poäng i snitt mot
  • Miami Heat: 103 poäng i snitt för, 102 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Boston Celtics och Miami Heat

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Boston Celtics och Miami Heat:

Datum Resultat
2023-07-08 Boston Celtics 88 – 99 Miami Heat
2023-05-30 Boston Celtics 84 – 103 Miami Heat
2023-05-28 Miami Heat 103 – 104 Boston Celtics
2023-05-26 Boston Celtics 110 – 97 Miami Heat

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Boston Celtics vs Miami Heat matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Boston Celtics vs Miami Heat Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Boston Celtics och Miami Heat och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Boston Celtics vs Miami Heat Prognoser

Vår prognos för matchen Boston Celtics vs Miami Heat som spelas i NBA den 2023-10-28 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Boston Celtics vs Miami Heat Prognoser

Vår prognos för matchen Boston Celtics vs Miami Heat som spelas i NBA den 2023-10-28 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Boston Celtics vs Miami Heat?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Boston Celtics vs Miami Heat, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Boston Celtics vs Miami Heat match?