Bochum vs Koln

Bochum vs KolnBochumKoln

⚽ 2023-11-11 – Bundesliga

 

Bochum vs Koln Förhandstitt

Matchen mellan Bochum och Koln kommer att ske den 2023-11-11. Mötet i Bundesliga kommer att starta klockan 17:30 GMT. Laget leds av tränare T. Letsch och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Koln har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Bochum – Koln, har Bochum 0 segrar hemma, medan Koln har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Bochum: n/a
  • för Koln: n/a

Resultat Mellan Bochum och Koln

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Bochum och Koln:

Datum Resultat
2023-03-10 Koln 0 – 2 Bochum
2022-09-18 Bochum 1 – 1 Koln
2022-01-22 Bochum 2 – 2 Koln
2021-08-28 Koln 2 – 1 Bochum

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Bochum – Koln.

Bochum vs Koln Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Bochum vs Koln Prognoser

Vår förutsägelse för Bochum vs Koln matchen som spelas i Bundesliga den 2023-11-11 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Bochum vs Koln Prognoser

Vår förutsägelse för Bochum vs Koln matchen som spelas i Bundesliga den 2023-11-11 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Bochum vs Koln?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Bochum vs Koln rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Bochum vs Koln?