Aston Villa vs Tottenham Hotspur

Aston Villa vs Tottenham HotspurAston VillaTottenham Hotspur

⚽ 2024-03-10 – Premier League

 

Aston Villa vs Tottenham Hotspur Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Aston Villa vs Tottenham Hotspur Prognoser

Vår förutsägelse för Aston Villa vs Tottenham Hotspur matchen som spelas i Premier League den 2024-03-10 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Aston Villa vs Tottenham Hotspur Prognoser

Vår förutsägelse för Aston Villa vs Tottenham Hotspur matchen som spelas i Premier League den 2024-03-10 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Aston Villa vs Tottenham Hotspur?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Aston Villa vs Tottenham Hotspur rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Aston Villa vs Tottenham Hotspur Förhandstitt

Matchen mellan Aston Villa och Tottenham Hotspur kommer att ske den 2024-03-10. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 13:00 GMT. Laget leds av tränare Unai Emery och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Tottenham Hotspur har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Aston Villa – Tottenham Hotspur, har Aston Villa 1 segrar hemma, medan Tottenham Hotspur har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Aston Villa: n/a
  • för Tottenham Hotspur: n/a

Resultat Mellan Aston Villa och Tottenham Hotspur

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Aston Villa och Tottenham Hotspur:

Datum Resultat
2023-11-26 Tottenham Hotspur 1 – 2 Aston Villa
2023-05-13 Aston Villa 2 – 1 Tottenham Hotspur
2023-01-01 Tottenham Hotspur 0 – 2 Aston Villa
2022-04-09 Aston Villa 0 – 4 Tottenham Hotspur

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Aston Villa – Tottenham Hotspur.

Vilka är dina kommentarer och tips för Aston Villa vs Tottenham Hotspur?