Arsenal vs Liverpool

Arsenal vs LiverpoolArsenalLiverpool

⚽ 2024-02-04 – Premier League

 

Arsenal vs Liverpool Förhandstitt

Matchen mellan Arsenal och Liverpool kommer att ske den 2024-02-04. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 16:30 GMT. Laget leds av tränare Mikel Arteta och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Liverpool har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Arsenal – Liverpool, har Arsenal 1 segrar hemma, medan Liverpool har 2 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Arsenal: n/a
  • för Liverpool: n/a

Resultat Mellan Arsenal och Liverpool

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Arsenal och Liverpool:

Datum Resultat
2024-01-07 Arsenal 0 – 2 Liverpool
2023-12-23 Liverpool 1 – 1 Arsenal
2022-10-09 Arsenal 3 – 2 Liverpool
2022-03-16 Arsenal 0 – 2 Liverpool

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Arsenal – Liverpool.

Arsenal vs Liverpool Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Arsenal vs Liverpool Prognoser

Vår förutsägelse för Arsenal vs Liverpool matchen som spelas i Premier League den 2024-02-04 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Arsenal vs Liverpool Prognoser

Vår förutsägelse för Arsenal vs Liverpool matchen som spelas i Premier League den 2024-02-04 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Arsenal vs Liverpool?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Arsenal vs Liverpool rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Arsenal vs Liverpool?