Anadolu Efes vs Virtus Bologna

Anadolu Efes vs Virtus BolognaAnadolu EfesVirtus Bologna

🏀 2024-01-12 – Euroleague

 

Anadolu Efes vs Virtus Bologna Förhandstitt

Matchen Anadolu Efes vs Virtus Bologna som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 17:30 GMT tid den 2024-01-12. Hemmalaget kommer med 27 segrar på de 28 senaste matcherna som spelats, medan Virtus Bologna har ett 0.667 procentuellt facit i vinst på de 15 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Anadolu Efes med 1 segrar på hemmaplan, medan Virtus Bologna har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Anadolu Efes en genomsnittlig poängskillnad på 13.7 poäng, medan Virtus Bologna har en genomsnittlig poängskillnad på 9.7 poäng:

  • Anadolu Efes: 89.0 poäng i snitt för, 75.3 poäng i snitt mot
  • Virtus Bologna: 86.3 poäng i snitt för, 76.6 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Anadolu Efes och Virtus Bologna

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Anadolu Efes och Virtus Bologna:

Datum Resultat
2023-11-03 Virtus Bologna 93 – 81 Anadolu Efes
2023-03-30 Anadolu Efes 86 – 67 Virtus Bologna
2022-11-25 Virtus Bologna 80 – 85 Anadolu Efes
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Anadolu Efes vs Virtus Bologna matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Anadolu Efes vs Virtus Bologna Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Anadolu Efes och Virtus Bologna och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Anadolu Efes vs Virtus Bologna Prognoser

Vår prognos för matchen Anadolu Efes vs Virtus Bologna som spelas i Euroleague den 2024-01-12 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Anadolu Efes vs Virtus Bologna Prognoser

Vår prognos för matchen Anadolu Efes vs Virtus Bologna som spelas i Euroleague den 2024-01-12 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Anadolu Efes vs Virtus Bologna?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Anadolu Efes vs Virtus Bologna, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Anadolu Efes vs Virtus Bologna match?