Ajax vs AEK Athens

Ajax vs AEK AthensAjaxAEK Athens

⚽ 2023-12-14 – UEFA Europa League

 

Ajax vs AEK Athens Förhandstitt

Matchen mellan Ajax och AEK Athens kommer att ske den 2023-12-14. Mötet i UEFA Europa League kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare J. van ’t Schip och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan AEK Athens har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Ajax – AEK Athens, har Ajax 1 segrar hemma, medan AEK Athens har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Ajax: M. Kudus(3 goals/match);
  • för AEK Athens: n/a

Resultat Mellan Ajax och AEK Athens

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Ajax och AEK Athens:

Datum Resultat
2023-10-05 AEK Athens 1 – 1 Ajax
2018-11-27 AEK Athens 0 – 2 Ajax
2018-09-19 Ajax 3 – 0 AEK Athens
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Ajax – AEK Athens.

Ajax vs AEK Athens Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Ajax vs AEK Athens Prognoser

Vår förutsägelse för Ajax vs AEK Athens matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-12-14 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Ajax vs AEK Athens Prognoser

Vår förutsägelse för Ajax vs AEK Athens matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-12-14 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Ajax vs AEK Athens?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Ajax vs AEK Athens rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Ajax vs AEK Athens?