Toulouse vs Lens

Toulouse vs LensToulouseLens

⚽ 2023-05-02 – Ligue 1

 

Toulouse vs Lens Förhandstitt

Matchen mellan Toulouse och Lens kommer att ske den 2023-05-02. Mötet i Ligue 1 kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare P. Montanier och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Lens har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Toulouse – Lens, har Toulouse 0 segrar hemma, medan Lens har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Toulouse: n/a
  • för Lens: n/a

Resultat Mellan Toulouse och Lens

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Toulouse och Lens:

Datum Resultat
2022-10-28 Lens 3 – 0 Toulouse
2015-03-14 Lens 1 – 0 Toulouse
2014-10-24 Toulouse 0 – 2 Lens
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Toulouse – Lens.

Toulouse vs Lens Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Toulouse vs Lens Prognoser

Vår förutsägelse för Toulouse vs Lens matchen som spelas i Ligue 1 den 2023-05-02 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Toulouse vs Lens Prognoser

Vår förutsägelse för Toulouse vs Lens matchen som spelas i Ligue 1 den 2023-05-02 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Toulouse vs Lens?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Toulouse vs Lens rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Toulouse vs Lens?

Publicerad i Ligue 1 Taggar: ,