Lazio vs Roma

Lazio vs RomaLazioRoma

⚽ 2023-11-12 – Serie A

 

Lazio vs Roma Förhandstitt

Matchen mellan Lazio och Roma kommer att ske den 2023-11-12. Mötet i Serie A kommer att starta klockan 17:00 GMT. Laget leds av tränare M. Sarri och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Roma har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Lazio – Roma, har Lazio 2 segrar hemma, medan Roma har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Lazio: n/a
  • för Roma: n/a

Resultat Mellan Lazio och Roma

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Lazio och Roma:

Datum Resultat
2023-03-19 Lazio 1 – 0 Roma
2022-11-06 Roma 0 – 1 Lazio
2022-03-20 Roma 3 – 0 Lazio
2021-09-26 Lazio 3 – 2 Roma

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Lazio – Roma.

Lazio vs Roma Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Lazio vs Roma Prognoser

Vår förutsägelse för Lazio vs Roma matchen som spelas i Serie A den 2023-11-12 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Lazio vs Roma Prognoser

Vår förutsägelse för Lazio vs Roma matchen som spelas i Serie A den 2023-11-12 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Lazio vs Roma?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Lazio vs Roma rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Lazio vs Roma?

Publicerad i Serie A Taggar: ,