Napoli vs Empoli

Napoli vs EmpoliNapoliEmpoli

⚽ 2023-11-12 – Serie A

 

Napoli vs Empoli Förhandstitt

Matchen mellan Napoli och Empoli kommer att ske den 2023-11-12. Mötet i Serie A kommer att starta klockan 11:30 GMT. Laget leds av tränare R. Garcia och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Empoli har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Napoli – Empoli, har Napoli 1 segrar hemma, medan Empoli har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Napoli: n/a
  • för Empoli: n/a

Resultat Mellan Napoli och Empoli

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Napoli och Empoli:

Datum Resultat
2023-02-25 Empoli 0 – 2 Napoli
2022-11-08 Napoli 2 – 0 Empoli
2022-04-24 Empoli 3 – 2 Napoli
2021-12-12 Napoli 0 – 1 Empoli

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Napoli – Empoli.

Napoli vs Empoli Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Napoli vs Empoli Prognoser

Vår förutsägelse för Napoli vs Empoli matchen som spelas i Serie A den 2023-11-12 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Napoli vs Empoli Prognoser

Vår förutsägelse för Napoli vs Empoli matchen som spelas i Serie A den 2023-11-12 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Napoli vs Empoli?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Napoli vs Empoli rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Napoli vs Empoli?