Zalgiris Kaunas vs Maccabi Tel Aviv

Zalgiris Kaunas vs Maccabi Tel AvivZalgiris KaunasMaccabi Tel Aviv

🏀 2023-04-06 – Euroleague

 

Zalgiris Kaunas vs Maccabi Tel Aviv Förhandstitt

Matchen Zalgiris Kaunas vs Maccabi Tel Aviv som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 17:00 GMT tid den 2023-04-06. Hemmalaget kommer med 21 segrar på de 25 senaste matcherna som spelats, medan Maccabi Tel Aviv har ett 0.864 procentuellt facit i vinst på de 22 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Zalgiris Kaunas med 0 segrar på hemmaplan, medan Maccabi Tel Aviv har 2 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Zalgiris Kaunas en genomsnittlig poängskillnad på 15.2 poäng, medan Maccabi Tel Aviv har en genomsnittlig poängskillnad på 16.3 poäng:

  • Zalgiris Kaunas: 87.6 poäng i snitt för, 72.4 poäng i snitt mot
  • Maccabi Tel Aviv: 92.5 poäng i snitt för, 76.2 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Zalgiris Kaunas och Maccabi Tel Aviv

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Zalgiris Kaunas och Maccabi Tel Aviv:

Datum Resultat
2022-10-06 Maccabi Tel Aviv 84 – 83 Zalgiris Kaunas
2022-02-01 Zalgiris Kaunas 78 – 94 Maccabi Tel Aviv
2021-10-26 Maccabi Tel Aviv 76 – 62 Zalgiris Kaunas
2021-03-25 Zalgiris Kaunas 81 – 88 Maccabi Tel Aviv

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Zalgiris Kaunas vs Maccabi Tel Aviv matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Zalgiris Kaunas vs Maccabi Tel Aviv Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Zalgiris Kaunas och Maccabi Tel Aviv och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Zalgiris Kaunas vs Maccabi Tel Aviv Prognoser

Vår prognos för matchen Zalgiris Kaunas vs Maccabi Tel Aviv som spelas i Euroleague den 2023-04-06 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Zalgiris Kaunas vs Maccabi Tel Aviv Prognoser

Vår prognos för matchen Zalgiris Kaunas vs Maccabi Tel Aviv som spelas i Euroleague den 2023-04-06 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Zalgiris Kaunas vs Maccabi Tel Aviv?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Zalgiris Kaunas vs Maccabi Tel Aviv, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Zalgiris Kaunas vs Maccabi Tel Aviv match?