Zalgiris Kaunas vs Anadolu Efes

Zalgiris Kaunas vs Anadolu EfesZalgiris KaunasAnadolu Efes

🏀 2024-01-31 – Euroleague

 

Zalgiris Kaunas vs Anadolu Efes Förhandstitt

Matchen Zalgiris Kaunas vs Anadolu Efes som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 18:00 GMT tid den 2024-01-31. Hemmalaget kommer med 16 segrar på de 18 senaste matcherna som spelats, medan Anadolu Efes har ett 0.964 procentuellt facit i vinst på de 28 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Zalgiris Kaunas med 0 segrar på hemmaplan, medan Anadolu Efes har 2 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Zalgiris Kaunas en genomsnittlig poängskillnad på 12.6 poäng, medan Anadolu Efes har en genomsnittlig poängskillnad på 13.7 poäng:

  • Zalgiris Kaunas: 83.4 poäng i snitt för, 70.8 poäng i snitt mot
  • Anadolu Efes: 89.0 poäng i snitt för, 75.3 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Zalgiris Kaunas och Anadolu Efes

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Zalgiris Kaunas och Anadolu Efes:

Datum Resultat
2023-11-09 Anadolu Efes 86 – 82 Zalgiris Kaunas
2023-02-01 Anadolu Efes 80 – 70 Zalgiris Kaunas
2022-12-09 Zalgiris Kaunas 60 – 86 Anadolu Efes
2022-03-17 Zalgiris Kaunas 71 – 85 Anadolu Efes

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Zalgiris Kaunas vs Anadolu Efes matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Zalgiris Kaunas vs Anadolu Efes Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Zalgiris Kaunas och Anadolu Efes och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Zalgiris Kaunas vs Anadolu Efes Prognoser

Vår prognos för matchen Zalgiris Kaunas vs Anadolu Efes som spelas i Euroleague den 2024-01-31 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Zalgiris Kaunas vs Anadolu Efes Prognoser

Vår prognos för matchen Zalgiris Kaunas vs Anadolu Efes som spelas i Euroleague den 2024-01-31 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Zalgiris Kaunas vs Anadolu Efes?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Zalgiris Kaunas vs Anadolu Efes, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Zalgiris Kaunas vs Anadolu Efes match?