Wetterbygden Stars vs KFUM Kalmar

Wetterbygden Stars vs KFUM KalmarWetterbygden StarsKFUM Kalmar

🏀 2024-04-03 – Superettan

 

Wetterbygden Stars vs KFUM Kalmar Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Wetterbygden Stars och KFUM Kalmar och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Wetterbygden Stars vs KFUM Kalmar Prognoser

Vår prognos för matchen Wetterbygden Stars vs KFUM Kalmar som spelas i Superettan den 2024-04-03 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Wetterbygden Stars vs KFUM Kalmar Prognoser

Vår prognos för matchen Wetterbygden Stars vs KFUM Kalmar som spelas i Superettan den 2024-04-03 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Wetterbygden Stars vs KFUM Kalmar?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Wetterbygden Stars vs KFUM Kalmar, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Wetterbygden Stars vs KFUM Kalmar Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Wetterbygden Stars vs KFUM Kalmar som spelas i Superettan kommer att starta klockan 17:30 GMT tid den 2024-04-03. Hemmalaget kommer med 17 segrar på de 29 senaste matcherna som spelats, medan KFUM Kalmar har ett 0.286 procentuellt facit i vinst på de 28 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Wetterbygden Stars med 0 segrar på hemmaplan, medan KFUM Kalmar har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Wetterbygden Stars en genomsnittlig poängskillnad på 4.1 poäng, medan KFUM Kalmar har en genomsnittlig poängskillnad på -4.2 poäng:

  • Wetterbygden Stars: 80.3 poäng i snitt för, 76.2 poäng i snitt mot
  • KFUM Kalmar: 78.3 poäng i snitt för, 82.5 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Wetterbygden Stars och KFUM Kalmar

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Wetterbygden Stars och KFUM Kalmar:

Datum Resultat
2024-02-03 KFUM Kalmar 71 – 74 Wetterbygden Stars
2022-01-08 KFUM Kalmar 101 – 63 Wetterbygden Stars
2021-10-22 Wetterbygden Stars 77 – 84 KFUM Kalmar
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Wetterbygden Stars vs KFUM Kalmar matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Wetterbygden Stars vs KFUM Kalmar match?