Wetterbygden Stars vs Huddinge

Wetterbygden Stars vs HuddingeWetterbygden StarsHuddinge

🏀 2024-01-28 – Superettan

 

Wetterbygden Stars vs Huddinge Förhandstitt

Matchen Wetterbygden Stars vs Huddinge som spelas i Superettan kommer att starta klockan 15:00 GMT tid den 2024-01-28. Hemmalaget kommer med 11 segrar på de 20 senaste matcherna som spelats, medan Huddinge har ett 0.667 procentuellt facit i vinst på de 18 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Wetterbygden Stars med 0 segrar på hemmaplan, medan Huddinge har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Wetterbygden Stars en genomsnittlig poängskillnad på 4.2 poäng, medan Huddinge har en genomsnittlig poängskillnad på 6.1 poäng:

  • Wetterbygden Stars: 79.5 poäng i snitt för, 75.3 poäng i snitt mot
  • Huddinge: 80.9 poäng i snitt för, 74.8 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Wetterbygden Stars och Huddinge

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Wetterbygden Stars och Huddinge:

Datum Resultat
2023-03-08 Wetterbygden Stars 87 – 91 Huddinge
2022-10-08 Huddinge 106 – 78 Wetterbygden Stars
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Wetterbygden Stars vs Huddinge matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Wetterbygden Stars vs Huddinge Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Wetterbygden Stars och Huddinge och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Wetterbygden Stars vs Huddinge Prognoser

Vår prognos för matchen Wetterbygden Stars vs Huddinge som spelas i Superettan den 2024-01-28 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Wetterbygden Stars vs Huddinge Prognoser

Vår prognos för matchen Wetterbygden Stars vs Huddinge som spelas i Superettan den 2024-01-28 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Wetterbygden Stars vs Huddinge?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Wetterbygden Stars vs Huddinge, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Wetterbygden Stars vs Huddinge match?