Werder Bremen vs Eintracht Frankfurt

Werder Bremen vs Eintracht FrankfurtWerder BremenEintracht Frankfurt

⚽ 2023-11-12 – Bundesliga

 

Werder Bremen vs Eintracht Frankfurt Förhandstitt

Matchen mellan Werder Bremen och Eintracht Frankfurt kommer att ske den 2023-11-12. Mötet i Bundesliga kommer att starta klockan 16:30 GMT. Laget leds av tränare O. Werner och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Eintracht Frankfurt har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Werder Bremen – Eintracht Frankfurt, har Werder Bremen 1 segrar hemma, medan Eintracht Frankfurt har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Werder Bremen: n/a
  • för Eintracht Frankfurt: n/a

Resultat Mellan Werder Bremen och Eintracht Frankfurt

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Werder Bremen och Eintracht Frankfurt:

Datum Resultat
2023-02-18 Eintracht Frankfurt 2 – 0 Werder Bremen
2022-08-28 Werder Bremen 3 – 4 Eintracht Frankfurt
2021-02-26 Werder Bremen 2 – 1 Eintracht Frankfurt
2020-10-31 Eintracht Frankfurt 1 – 1 Werder Bremen

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Werder Bremen – Eintracht Frankfurt.

Werder Bremen vs Eintracht Frankfurt Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Werder Bremen vs Eintracht Frankfurt Prognoser

Vår förutsägelse för Werder Bremen vs Eintracht Frankfurt matchen som spelas i Bundesliga den 2023-11-12 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Werder Bremen vs Eintracht Frankfurt Prognoser

Vår förutsägelse för Werder Bremen vs Eintracht Frankfurt matchen som spelas i Bundesliga den 2023-11-12 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Werder Bremen vs Eintracht Frankfurt?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Werder Bremen vs Eintracht Frankfurt rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Werder Bremen vs Eintracht Frankfurt?