Washington Wizards vs Portland Trail Blazers

Washington Wizards vs Portland Trail BlazersWashington WizardsPortland Trail Blazers

🏀 2024-04-06 – NBA

 

Washington Wizards vs Portland Trail Blazers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Washington Wizards och Portland Trail Blazers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Washington Wizards vs Portland Trail Blazers Prognoser

Vår prognos för matchen Washington Wizards vs Portland Trail Blazers som spelas i NBA den 2024-04-06 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Washington Wizards vs Portland Trail Blazers Prognoser

Vår prognos för matchen Washington Wizards vs Portland Trail Blazers som spelas i NBA den 2024-04-06 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Washington Wizards vs Portland Trail Blazers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Washington Wizards vs Portland Trail Blazers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Washington Wizards vs Portland Trail Blazers Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Washington Wizards vs Portland Trail Blazers som spelas i NBA kommer att starta klockan 00:00 GMT tid den 2024-04-06. Hemmalaget kommer med 15 segrar på de 77 senaste matcherna som spelats, medan Portland Trail Blazers har ett 0.263 procentuellt facit i vinst på de 76 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Washington Wizards med 0 segrar på hemmaplan, medan Portland Trail Blazers har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Washington Wizards en genomsnittlig poängskillnad på -9.5 poäng, medan Portland Trail Blazers har en genomsnittlig poängskillnad på -8.7 poäng:

  • Washington Wizards: 113.4 poäng i snitt för, 122.9 poäng i snitt mot
  • Portland Trail Blazers: 106.9 poäng i snitt för, 115.6 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Washington Wizards och Portland Trail Blazers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Washington Wizards och Portland Trail Blazers:

Datum Resultat
2023-12-22 Portland Trail Blazers 117 – 118 Washington Wizards
2023-02-15 Portland Trail Blazers 101 – 126 Washington Wizards
2023-02-04 Washington Wizards 116 – 124 Portland Trail Blazers
2022-03-13 Portland Trail Blazers 127 – 118 Washington Wizards

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Washington Wizards vs Portland Trail Blazers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Washington Wizards vs Portland Trail Blazers match?