Washington Wizards vs New Orleans Pelicans

Washington Wizards vs New Orleans PelicansWashington WizardsNew Orleans Pelicans

🏀 2023-12-14 – NBA

 

Washington Wizards vs New Orleans Pelicans Förhandstitt

Matchen Washington Wizards vs New Orleans Pelicans som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2023-12-14. Hemmalaget kommer med 3 segrar på de 22 senaste matcherna som spelats, medan New Orleans Pelicans har ett 0.542 procentuellt facit i vinst på de 24 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Washington Wizards med 0 segrar på hemmaplan, medan New Orleans Pelicans har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Washington Wizards en genomsnittlig poängskillnad på -10.7 poäng, medan New Orleans Pelicans har en genomsnittlig poängskillnad på -0.1 poäng:

  • Washington Wizards: 115.6 poäng i snitt för, 126.3 poäng i snitt mot
  • New Orleans Pelicans: 113.8 poäng i snitt för, 113.9 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Washington Wizards och New Orleans Pelicans

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Washington Wizards och New Orleans Pelicans:

Datum Resultat
2023-01-29 New Orleans Pelicans 103 – 113 Washington Wizards
2023-01-10 Washington Wizards 112 – 132 New Orleans Pelicans
2022-07-13 New Orleans Pelicans 106 – 88 Washington Wizards
2021-11-25 New Orleans Pelicans 127 – 102 Washington Wizards

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Washington Wizards vs New Orleans Pelicans matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Washington Wizards vs New Orleans Pelicans Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Washington Wizards och New Orleans Pelicans och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Washington Wizards vs New Orleans Pelicans Prognoser

Vår prognos för matchen Washington Wizards vs New Orleans Pelicans som spelas i NBA den 2023-12-14 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Washington Wizards vs New Orleans Pelicans Prognoser

Vår prognos för matchen Washington Wizards vs New Orleans Pelicans som spelas i NBA den 2023-12-14 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Washington Wizards vs New Orleans Pelicans?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Washington Wizards vs New Orleans Pelicans, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Washington Wizards vs New Orleans Pelicans match?