Washington Wizards vs Milwaukee Bucks

Washington Wizards vs Milwaukee BucksWashington WizardsMilwaukee Bucks

🏀 2023-04-05 – NBA

 

Washington Wizards vs Milwaukee Bucks Förhandstitt

Matchen Washington Wizards vs Milwaukee Bucks som spelas i NBA kommer att starta klockan 00:00 GMT tid den 2023-04-05. Hemmalaget kommer med 34 segrar på de 78 senaste matcherna som spelats, medan Milwaukee Bucks har ett 0.718 procentuellt facit i vinst på de 78 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Washington Wizards med 0 segrar på hemmaplan, medan Milwaukee Bucks har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Washington Wizards en genomsnittlig poängskillnad på -0.9 poäng, medan Milwaukee Bucks har en genomsnittlig poängskillnad på 4 poäng:

  • Washington Wizards: 113 poäng i snitt för, 113.9 poäng i snitt mot
  • Milwaukee Bucks: 117 poäng i snitt för, 113 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Washington Wizards och Milwaukee Bucks

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Washington Wizards och Milwaukee Bucks:

Datum Resultat
2023-03-06 Washington Wizards 111 – 117 Milwaukee Bucks
2023-01-04 Milwaukee Bucks 123 – 113 Washington Wizards
2023-01-02 Milwaukee Bucks 95 – 118 Washington Wizards
2022-03-25 Milwaukee Bucks 114 – 102 Washington Wizards

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Washington Wizards vs Milwaukee Bucks matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Washington Wizards vs Milwaukee Bucks Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Washington Wizards och Milwaukee Bucks och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Washington Wizards vs Milwaukee Bucks Prognoser

Vår prognos för matchen Washington Wizards vs Milwaukee Bucks som spelas i NBA den 2023-04-05 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Washington Wizards vs Milwaukee Bucks Prognoser

Vår prognos för matchen Washington Wizards vs Milwaukee Bucks som spelas i NBA den 2023-04-05 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Washington Wizards vs Milwaukee Bucks?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Washington Wizards vs Milwaukee Bucks, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Washington Wizards vs Milwaukee Bucks match?