Washington Wizards vs Los Angeles Clippers

Washington Wizards vs Los Angeles ClippersWashington WizardsLos Angeles Clippers

🏀 2022-12-11 – NBA

 

Washington Wizards vs Los Angeles Clippers Förhandstitt

Matchen Washington Wizards vs Los Angeles Clippers som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2022-12-11. Hemmalaget kommer med 11 segrar på de 25 senaste matcherna som spelats, medan Los Angeles Clippers har ett 0.519 procentuellt facit i vinst på de 27 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Washington Wizards med 1 segrar på hemmaplan, medan Los Angeles Clippers har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Washington Wizards en genomsnittlig poängskillnad på -1.6 poäng, medan Los Angeles Clippers har en genomsnittlig poängskillnad på -1.9 poäng:

  • Washington Wizards: 111 poäng i snitt för, 112.6 poäng i snitt mot
  • Los Angeles Clippers: 107.4 poäng i snitt för, 109.3 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Washington Wizards och Los Angeles Clippers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Washington Wizards och Los Angeles Clippers:

Datum Resultat
2022-03-10 Los Angeles Clippers 115 – 109 Washington Wizards
2022-01-26 Washington Wizards 115 – 116 Los Angeles Clippers
2021-03-05 Washington Wizards 119 – 117 Los Angeles Clippers
2021-02-24 Los Angeles Clippers 135 – 116 Washington Wizards

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Washington Wizards vs Los Angeles Clippers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Washington Wizards vs Los Angeles Clippers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Washington Wizards och Los Angeles Clippers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Washington Wizards vs Los Angeles Clippers Prognoser

Vår prognos för matchen Washington Wizards vs Los Angeles Clippers som spelas i NBA den 2022-12-11 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Washington Wizards vs Los Angeles Clippers Prognoser

Vår prognos för matchen Washington Wizards vs Los Angeles Clippers som spelas i NBA den 2022-12-11 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Washington Wizards vs Los Angeles Clippers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Washington Wizards vs Los Angeles Clippers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Washington Wizards vs Los Angeles Clippers match?