Washington Wizards vs Charlotte Hornets

Washington Wizards vs Charlotte HornetsWashington WizardsCharlotte Hornets

🏀 2023-11-11 – NBA

 

Washington Wizards vs Charlotte Hornets Förhandstitt

Matchen Washington Wizards vs Charlotte Hornets som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2023-11-11. Hemmalaget kommer med 2 segrar på de 7 senaste matcherna som spelats, medan Charlotte Hornets har ett 0.286 procentuellt facit i vinst på de 7 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Washington Wizards med 2 segrar på hemmaplan, medan Charlotte Hornets har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Washington Wizards en genomsnittlig poängskillnad på -7.6 poäng, medan Charlotte Hornets har en genomsnittlig poängskillnad på -6.8 poäng:

  • Washington Wizards: 119.3 poäng i snitt för, 126.9 poäng i snitt mot
  • Charlotte Hornets: 116.3 poäng i snitt för, 123.1 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Washington Wizards och Charlotte Hornets

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Washington Wizards och Charlotte Hornets:

Datum Resultat
2023-11-09 Charlotte Hornets 116 – 132 Washington Wizards
2023-10-13 Washington Wizards 98 – 92 Charlotte Hornets
2023-02-09 Washington Wizards 118 – 104 Charlotte Hornets
2022-12-03 Charlotte Hornets 117 – 116 Washington Wizards

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Washington Wizards vs Charlotte Hornets matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Washington Wizards vs Charlotte Hornets Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Washington Wizards och Charlotte Hornets och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Washington Wizards vs Charlotte Hornets Prognoser

Vår prognos för matchen Washington Wizards vs Charlotte Hornets som spelas i NBA den 2023-11-11 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Washington Wizards vs Charlotte Hornets Prognoser

Vår prognos för matchen Washington Wizards vs Charlotte Hornets som spelas i NBA den 2023-11-11 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Washington Wizards vs Charlotte Hornets?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Washington Wizards vs Charlotte Hornets, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Washington Wizards vs Charlotte Hornets match?