Virtus Bologna vs Panathinaikos

Virtus Bologna vs PanathinaikosVirtus BolognaPanathinaikos

🏀 2024-03-29 – Euroleague

 

Virtus Bologna vs Panathinaikos Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Virtus Bologna och Panathinaikos och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Virtus Bologna vs Panathinaikos Prognoser

Vår prognos för matchen Virtus Bologna vs Panathinaikos som spelas i Euroleague den 2024-03-29 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Virtus Bologna vs Panathinaikos Prognoser

Vår prognos för matchen Virtus Bologna vs Panathinaikos som spelas i Euroleague den 2024-03-29 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Virtus Bologna vs Panathinaikos?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Virtus Bologna vs Panathinaikos, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Virtus Bologna vs Panathinaikos Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Virtus Bologna vs Panathinaikos som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 19:30 GMT tid den 2024-03-29. Hemmalaget kommer med 17 segrar på de 24 senaste matcherna som spelats, medan Panathinaikos har ett 0.955 procentuellt facit i vinst på de 22 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Virtus Bologna med 1 segrar på hemmaplan, medan Panathinaikos har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Virtus Bologna en genomsnittlig poängskillnad på 11.7 poäng, medan Panathinaikos har en genomsnittlig poängskillnad på 16.8 poäng:

  • Virtus Bologna: 88.3 poäng i snitt för, 76.6 poäng i snitt mot
  • Panathinaikos: 86.0 poäng i snitt för, 69.2 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Virtus Bologna och Panathinaikos

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Virtus Bologna och Panathinaikos:

Datum Resultat
2023-11-17 Panathinaikos 90 – 76 Virtus Bologna
2023-01-19 Virtus Bologna 74 – 64 Panathinaikos
2022-11-23 Panathinaikos 88 – 85 Virtus Bologna
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Virtus Bologna vs Panathinaikos matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Virtus Bologna vs Panathinaikos match?