Virtus Bologna vs Olimpia Milano

Virtus Bologna vs Olimpia MilanoVirtus BolognaOlimpia Milano

🏀 2023-04-13 – Euroleague

 

Virtus Bologna vs Olimpia Milano Förhandstitt

Matchen Virtus Bologna vs Olimpia Milano som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 18:45 GMT tid den 2023-04-13. Hemmalaget kommer med 19 segrar på de 25 senaste matcherna som spelats, medan Olimpia Milano har ett 0.720 procentuellt facit i vinst på de 25 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Virtus Bologna med 0 segrar på hemmaplan, medan Olimpia Milano har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Virtus Bologna en genomsnittlig poängskillnad på 6.3 poäng, medan Olimpia Milano har en genomsnittlig poängskillnad på 9.1 poäng:

  • Virtus Bologna: 83.6 poäng i snitt för, 77.3 poäng i snitt mot
  • Olimpia Milano: 82.5 poäng i snitt för, 73.4 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Virtus Bologna och Olimpia Milano

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Virtus Bologna och Olimpia Milano:

Datum Resultat
2023-03-19 Olimpia Milano 69 – 75 Virtus Bologna
2023-01-02 Virtus Bologna 74 – 96 Olimpia Milano
2022-11-09 Olimpia Milano 59 – 64 Virtus Bologna
2022-09-28 Olimpia Milano 64 – 72 Virtus Bologna

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Virtus Bologna vs Olimpia Milano matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Virtus Bologna vs Olimpia Milano Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Virtus Bologna och Olimpia Milano och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Virtus Bologna vs Olimpia Milano Prognoser

Vår prognos för matchen Virtus Bologna vs Olimpia Milano som spelas i Euroleague den 2023-04-13 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Virtus Bologna vs Olimpia Milano Prognoser

Vår prognos för matchen Virtus Bologna vs Olimpia Milano som spelas i Euroleague den 2023-04-13 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Virtus Bologna vs Olimpia Milano?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Virtus Bologna vs Olimpia Milano, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Virtus Bologna vs Olimpia Milano match?