Vejle vs AGF

Vejle vs AGFVejleAGF

⚽ 2024-02-19 – Superliga

 

Vejle vs AGF Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Vejle vs AGF Prognoser

Vår förutsägelse för Vejle vs AGF matchen som spelas i Superliga den 2024-02-19 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Vejle vs AGF Prognoser

Vår förutsägelse för Vejle vs AGF matchen som spelas i Superliga den 2024-02-19 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Vejle vs AGF?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Vejle vs AGF rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vejle vs AGF Förhandstitt

Matchen mellan Vejle och AGF kommer att ske den 2024-02-19. Mötet i Superliga kommer att starta klockan 18:00 GMT. Laget leds av tränare I. Prelec och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan AGF har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Vejle – AGF, har Vejle 2 segrar hemma, medan AGF har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Vejle: n/a
  • för AGF: n/a

Resultat Mellan Vejle och AGF

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Vejle och AGF:

Datum Resultat
2023-07-23 AGF 1 – 0 Vejle
2022-05-12 Vejle 1 – 0 AGF
2022-04-03 AGF 0 – 0 Vejle
2022-02-25 Vejle 3 – 2 AGF

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Vejle – AGF.

Vilka är dina kommentarer och tips för Vejle vs AGF?