Valencia vs Lyon-Villeurbanne

Valencia vs Lyon-VilleurbanneValenciaLyon-Villeurbanne

🏀 2024-04-04 – Euroleague

 

Valencia vs Lyon-Villeurbanne Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Valencia och Lyon-Villeurbanne och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Valencia vs Lyon-Villeurbanne Prognoser

Vår prognos för matchen Valencia vs Lyon-Villeurbanne som spelas i Euroleague den 2024-04-04 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Valencia vs Lyon-Villeurbanne Prognoser

Vår prognos för matchen Valencia vs Lyon-Villeurbanne som spelas i Euroleague den 2024-04-04 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Valencia vs Lyon-Villeurbanne?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Valencia vs Lyon-Villeurbanne, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Valencia vs Lyon-Villeurbanne Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Valencia vs Lyon-Villeurbanne som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 18:45 GMT tid den 2024-04-04. Hemmalaget kommer med 16 segrar på de 27 senaste matcherna som spelats, medan Lyon-Villeurbanne har ett 0.704 procentuellt facit i vinst på de 27 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Valencia med 0 segrar på hemmaplan, medan Lyon-Villeurbanne har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Valencia en genomsnittlig poängskillnad på 1.6 poäng, medan Lyon-Villeurbanne har en genomsnittlig poängskillnad på 6.3 poäng:

  • Valencia: 81.9 poäng i snitt för, 80.3 poäng i snitt mot
  • Lyon-Villeurbanne: 84.7 poäng i snitt för, 78.4 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Valencia och Lyon-Villeurbanne

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Valencia och Lyon-Villeurbanne:

Datum Resultat
2023-12-08 Lyon-Villeurbanne 55 – 78 Valencia
2023-01-13 Lyon-Villeurbanne 79 – 83 Valencia
2022-10-14 Valencia 76 – 77 Lyon-Villeurbanne
2021-01-21 Lyon-Villeurbanne 90 – 77 Valencia

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Valencia vs Lyon-Villeurbanne matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Valencia vs Lyon-Villeurbanne match?