Utah Jazz vs New Orleans Pelicans

Utah Jazz vs New Orleans PelicansUtah JazzNew Orleans Pelicans

🏀 2023-11-28 – NBA

 

Utah Jazz vs New Orleans Pelicans Förhandstitt

Matchen Utah Jazz vs New Orleans Pelicans som spelas i NBA kommer att starta klockan 03:00 GMT tid den 2023-11-28. Hemmalaget kommer med 5 segrar på de 16 senaste matcherna som spelats, medan New Orleans Pelicans har ett 0.529 procentuellt facit i vinst på de 17 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Utah Jazz med 2 segrar på hemmaplan, medan New Orleans Pelicans har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Utah Jazz en genomsnittlig poängskillnad på -6.8 poäng, medan New Orleans Pelicans har en genomsnittlig poängskillnad på 0 poäng:

  • Utah Jazz: 114.3 poäng i snitt för, 121.1 poäng i snitt mot
  • New Orleans Pelicans: 112.9 poäng i snitt för, 112.9 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Utah Jazz och New Orleans Pelicans

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Utah Jazz och New Orleans Pelicans:

Datum Resultat
2023-11-26 Utah Jazz 105 – 100 New Orleans Pelicans
2022-12-16 Utah Jazz – New Orleans Pelicans
2022-12-14 Utah Jazz 121 – 100 New Orleans Pelicans
2022-10-24 New Orleans Pelicans – Utah Jazz

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Utah Jazz vs New Orleans Pelicans matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Utah Jazz vs New Orleans Pelicans Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Utah Jazz och New Orleans Pelicans och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Utah Jazz vs New Orleans Pelicans Prognoser

Vår prognos för matchen Utah Jazz vs New Orleans Pelicans som spelas i NBA den 2023-11-28 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Utah Jazz vs New Orleans Pelicans Prognoser

Vår prognos för matchen Utah Jazz vs New Orleans Pelicans som spelas i NBA den 2023-11-28 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Utah Jazz vs New Orleans Pelicans?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Utah Jazz vs New Orleans Pelicans, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Utah Jazz vs New Orleans Pelicans match?