Tureberg vs RIG Mark

Tureberg vs RIG MarkTurebergRIG Mark

🏀 2024-03-02 – Superettan

 

Tureberg vs RIG Mark Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Tureberg och RIG Mark och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Tureberg vs RIG Mark Prognoser

Vår prognos för matchen Tureberg vs RIG Mark som spelas i Superettan den 2024-03-02 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Tureberg vs RIG Mark Prognoser

Vår prognos för matchen Tureberg vs RIG Mark som spelas i Superettan den 2024-03-02 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Tureberg vs RIG Mark?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Tureberg vs RIG Mark, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Tureberg vs RIG Mark Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Tureberg vs RIG Mark som spelas i Superettan kommer att starta klockan 16:00 GMT tid den 2024-03-02. Hemmalaget kommer med 15 segrar på de 24 senaste matcherna som spelats, medan RIG Mark har ett 0.250 procentuellt facit i vinst på de 24 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Tureberg med 1 segrar på hemmaplan, medan RIG Mark har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Tureberg en genomsnittlig poängskillnad på 3.2 poäng, medan RIG Mark har en genomsnittlig poängskillnad på -8.0 poäng:

  • Tureberg: 77.7 poäng i snitt för, 74.5 poäng i snitt mot
  • RIG Mark: 67.1 poäng i snitt för, 75.1 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Tureberg och RIG Mark

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Tureberg och RIG Mark:

Datum Resultat
2024-02-04 RIG Mark 57 – 79 Tureberg
2023-03-09 RIG Mark 64 – 76 Tureberg
2022-11-12 Tureberg 89 – 70 RIG Mark
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Tureberg vs RIG Mark matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Tureberg vs RIG Mark match?