Tureberg vs IK Eos

Tureberg vs IK EosTurebergIK Eos

🏀 2024-03-24 – Superettan

 

Tureberg vs IK Eos Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Tureberg och IK Eos och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Tureberg vs IK Eos Prognoser

Vår prognos för matchen Tureberg vs IK Eos som spelas i Superettan den 2024-03-24 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Tureberg vs IK Eos Prognoser

Vår prognos för matchen Tureberg vs IK Eos som spelas i Superettan den 2024-03-24 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Tureberg vs IK Eos?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Tureberg vs IK Eos, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Tureberg vs IK Eos Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Tureberg vs IK Eos som spelas i Superettan kommer att starta klockan 12:00 GMT tid den 2024-03-24. Hemmalaget kommer med 16 segrar på de 27 senaste matcherna som spelats, medan IK Eos har ett 0.440 procentuellt facit i vinst på de 25 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Tureberg med 1 segrar på hemmaplan, medan IK Eos har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Tureberg en genomsnittlig poängskillnad på 2.8 poäng, medan IK Eos har en genomsnittlig poängskillnad på -1.5 poäng:

  • Tureberg: 78.0 poäng i snitt för, 75.2 poäng i snitt mot
  • IK Eos: 80.0 poäng i snitt för, 81.5 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Tureberg och IK Eos

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Tureberg och IK Eos:

Datum Resultat
2024-01-27 IK Eos 69 – 70 Tureberg
2023-04-01 IK Eos 90 – 98 Tureberg
2022-10-15 Tureberg 99 – 83 IK Eos
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Tureberg vs IK Eos matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Tureberg vs IK Eos match?