Toulouse vs Olympique Marseille

Toulouse vs Olympique MarseilleToulouseOlympique Marseille

⚽ 2024-04-21 – Ligue 1

 

Toulouse vs Olympique Marseille Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Toulouse vs Olympique Marseille Prognoser

Vår förutsägelse för Toulouse vs Olympique Marseille matchen som spelas i Ligue 1 den 2024-04-21 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Toulouse vs Olympique Marseille Prognoser

Vår förutsägelse för Toulouse vs Olympique Marseille matchen som spelas i Ligue 1 den 2024-04-21 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Toulouse vs Olympique Marseille?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Toulouse vs Olympique Marseille rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Toulouse vs Olympique Marseille Förhandstitt

Matchen mellan Toulouse och Olympique Marseille kommer att ske den 2024-04-21. Mötet i Ligue 1 kommer att starta klockan 17:00 GMT. Laget leds av tränare Carles Martínez och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Olympique Marseille har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Toulouse – Olympique Marseille, har Toulouse 0 segrar hemma, medan Olympique Marseille har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Toulouse: n/a
  • för Olympique Marseille: n/a

Resultat Mellan Toulouse och Olympique Marseille

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Toulouse och Olympique Marseille:

Datum Resultat
2023-09-17 Olympique Marseille 0 – 0 Toulouse
2023-02-19 Toulouse 2 – 3 Olympique Marseille
2022-12-29 Olympique Marseille 6 – 1 Toulouse
2020-02-08 Olympique Marseille 1 – 0 Toulouse

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Toulouse – Olympique Marseille.

Vilka är dina kommentarer och tips för Toulouse vs Olympique Marseille?