Toronto Raptors vs Sacramento Kings

Toronto Raptors vs Sacramento KingsToronto RaptorsSacramento Kings

🏀 2024-03-21 – NBA

 

Toronto Raptors vs Sacramento Kings Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Toronto Raptors och Sacramento Kings och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Toronto Raptors vs Sacramento Kings Prognoser

Vår prognos för matchen Toronto Raptors vs Sacramento Kings som spelas i NBA den 2024-03-21 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Toronto Raptors vs Sacramento Kings Prognoser

Vår prognos för matchen Toronto Raptors vs Sacramento Kings som spelas i NBA den 2024-03-21 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Toronto Raptors vs Sacramento Kings?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Toronto Raptors vs Sacramento Kings, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Toronto Raptors vs Sacramento Kings Förhandstitt och Spelarstatistik

Matchen Toronto Raptors vs Sacramento Kings som spelas i NBA kommer att starta klockan 00:30 GMT tid den 2024-03-21. Hemmalaget kommer med 23 segrar på de 68 senaste matcherna som spelats, medan Sacramento Kings har ett 0.582 procentuellt facit i vinst på de 67 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Toronto Raptors med 1 segrar på hemmaplan, medan Sacramento Kings har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Toronto Raptors en genomsnittlig poängskillnad på -4.3 poäng, medan Sacramento Kings har en genomsnittlig poängskillnad på 1 poäng:

  • Toronto Raptors: 113.7 poäng i snitt för, 118 poäng i snitt mot
  • Sacramento Kings: 118 poäng i snitt för, 117 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Toronto Raptors och Sacramento Kings

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Toronto Raptors och Sacramento Kings:

Datum Resultat
2024-01-06 Sacramento Kings 135 – 130 Toronto Raptors
2023-10-09 Toronto Raptors 112 – 99 Sacramento Kings
2023-01-26 Sacramento Kings 95 – 113 Toronto Raptors
2022-12-15 Toronto Raptors 123 – 124 Sacramento Kings

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Toronto Raptors vs Sacramento Kings matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Vilka är dina kommentarer och tips för Toronto Raptors vs Sacramento Kings match?