Toronto Raptors vs New York Knicks

Toronto Raptors vs New York KnicksToronto RaptorsNew York Knicks

🏀 2023-12-02 – NBA

 

Toronto Raptors vs New York Knicks Förhandstitt

Matchen Toronto Raptors vs New York Knicks som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:30 GMT tid den 2023-12-02. Hemmalaget kommer med 9 segrar på de 19 senaste matcherna som spelats, medan New York Knicks har ett 0.588 procentuellt facit i vinst på de 17 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Toronto Raptors med 1 segrar på hemmaplan, medan New York Knicks har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Toronto Raptors en genomsnittlig poängskillnad på -0.7 poäng, medan New York Knicks har en genomsnittlig poängskillnad på 4.9 poäng:

  • Toronto Raptors: 111.5 poäng i snitt för, 112.2 poäng i snitt mot
  • New York Knicks: 110 poäng i snitt för, 105.1 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Toronto Raptors och New York Knicks

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Toronto Raptors och New York Knicks:

Datum Resultat
2023-01-23 Toronto Raptors 125 – 116 New York Knicks
2023-01-16 New York Knicks – Toronto Raptors
2023-01-07 Toronto Raptors 108 – 112 New York Knicks
2022-12-22 New York Knicks 106 – 113 Toronto Raptors

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Toronto Raptors vs New York Knicks matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Toronto Raptors vs New York Knicks Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Toronto Raptors och New York Knicks och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Toronto Raptors vs New York Knicks Prognoser

Vår prognos för matchen Toronto Raptors vs New York Knicks som spelas i NBA den 2023-12-02 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Toronto Raptors vs New York Knicks Prognoser

Vår prognos för matchen Toronto Raptors vs New York Knicks som spelas i NBA den 2023-12-02 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Toronto Raptors vs New York Knicks?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Toronto Raptors vs New York Knicks, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Toronto Raptors vs New York Knicks match?